RoTunneling VPN


Scopul serviciului RoTunneling VPN este de a ajuta utilizatorii cenzurati sa acceseze internetul cat si de a asigura securitatea navigarii pe internet.

Astfel acest serviciu nu este destinat pentru urmatoarele:
 
- nu este un serviciu de anonimitate pe internet, astfel nu toleram si nu protejam utilizatorii ce inteprind activitati ilegale.
- este strict interzisa folosirea retelei de VPN pentru a trimite spam, mailuri nesolicitate.
- este strict interzisa folosirea retelei VPN pentru a exploata sisteme informatice.
- este strict interzisa folosirea serviciului pentru flood, ddos.
- este strict interzisa folosirea retelei pentru fraude, accesarea unor aplicatii, baze de date, sisteme informatice fara drept, pornografie infantila, cat si orice infractiune prevazuta de legile din Romania si cele internationale, cu precadere dar nu numai legea 161/2003 cu toate modificarile acesteia pana in prezent.
 
RedShift IT SRL in calitate de unic operator al serviciului RoTunneling VPN, nu este responsabila si nu poate fi trasa la raspundere pentru orice actiune a beneficiarilor acestui serviciu, beneficiarii sunt unici responsabili de intreaga lor activitate.
Beneficiarii prin activarea unui cont pe site declara ca sunt de acord cu legiile in vigoare, termenii si conditiile si se obliga sa respecte legiile in vigoare si termenii si conditiile de utilizare a serviciului, acestea au valoare contractuala.
 
Pentru folosirea acestui serviciu este necesare o conexiune la internet functionala si o conectivitate stabila la serverele RoTunneling VPN, pe cel putin unul din porturile: 53 udp, icmp, 443 tcp.
 
Serviciul de trimitere si primire SMS este oferit cu titlu gratuit abonatiilor RoTunneling VPN, functionalitatea acestuia nu este garantata. RedShift IT SRL, nu este responsabila si nu poate fi trasa la raspundere pentru continutul mesajelor, unicul responsabil moral si legal este utilizatorul din contul caruia sunt trimise/primite acestea.
 
Beneciciarul are obligatia sa complecteze corect datele personale necesare pentru deschiderea contului, datele incorecte, eronate reprezinta fals si uz de fals in acte publice si intra sub incidenta legii.

Termenii si conditiile se pot modifica fara notificare in prialabil. Utilizatorii au obligatia sa verifice si sa fie la curent cu modificariile acestora.

Conturile ce incalca unul sau mai multe puncte din acesti termeni si conditii pot fi dezactivata fara anunt in prealabil, beneficiarul acceptand acest lucru impreuna cu termenii si conditiile de utilizare serviciului iar RedShift IT SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru orice neplacere, cauzata direct sau intdirect de catre nerespectarea termenilor de catre beneficiar sau prin actiunile directe sau indirecte ale beneficiarului.

Ultima actualizare 30.04.2015.

 Tags: Termeni si Conditii, RoTunneling VPN