RoTunneling VPN
Bogdan TORCESCU By Bogdan TORCESCU

Intrebari frecvente


Cu timpul am primit o sumedenie de intrebari legate de ce este si ce nu este RoTunneling VPN cat si de functionalitate, astfel am adunat aici cele mai frecvente intrebari pentru a va veni in ajutor cu o informare de calitate.

 

Ce este RoTunneling VPN?

Este un serviciu ce are scopul de a ajuta utilizatori cenzurati sa ajunga la internet, acesta inlatura limitarile in urmatoarele cazuri:

- ai acces doar la siteuri.

- anumite siteuri sau aplicatii sunt blocate in a se conecta la internet (jocuri, programe P2P, mesagerie instant, siteuri...etc.).

- accesul tau la internet se face doar prin proxy, astfel nu poti folosi aplicatii ce nu au optiunea de a se conecta prin proxy.

 

De asemenea servicul RoTunneling VPN iti protejaza datele personala impotriva interceptarii, si joaca un rol important in urmatoarele scenarii:

- esti conectat la internet printr-o retea publica, hotel, camim, restaurant, si ai nevoie sa accesezi conturi personale cu continut important, cont bancar, licitatie publica, mail.

In ziua de azi, este suficient un telefon mobil pentru a intercepta datele de autentificare la siteuri, imaginati-va cate se pot intercepta cu un calculator, in cazul acesta RoTunneling VPN prin tehnologia de criptare a traficului AES 128 face interceptarea neinteligibila; imposibil de descifrat.

 

Ce NU este RoTunneling VPN?

RoTunneling VPN, nu este un serviciu ce se adreseaza celor ce vor sa isi ascunda identitatea pentru a inteprinde activitati infractionale pe internet.

Nu incurajam si nu toleram infractionalitatea, astfel la orice sesizare din partea organelor abilitate, vom da curs solicitariilor acestora in conformaitate cu legile actuale.

Nu raspundem pentru actiunile clientilor nostri prin acest serviciu, ei sunt unici raspunatori si se obliga se foloseasca serviciile RoTunneling VPN conform legilor actuale.

 

Am gresit mailul/numarul de telefon si nu pot activa contul, ce pot face?

Va rugam sa contactati departamentul de suport, mentionati contul creeat, datele ce le-ati gresit si cum sunt acestea corecte.

Activarea este necesara doar pentru a beneficia de TRIAL, daca nu doriti TRIAL, puteti face o plata iar contul se va activa automat.

 

Nu ma pot conecta la VPN, ce pot face?

- verificati daca aveti ultima versiune a aplicatiei, daca este mai veche dezinstalati-o si instalati-o pe ultima.

- daca aveti acces la internet prin proxy, aplicatia la instalare importa setarile proxy din Internet Options (Chrome, Internet Explorer), verificati sa aveti acele setari si rulati aplicatia "Auto Detect Proxy" din All Programs>RoTunneling VPN>Auto Detect Proxy. Aceasta dupa rulare va dezactiva proxy din Internet Options si va importa setarile in aceasta. De asemenea faca aveti ca browser default Opera/Firefox va trebui sa dezactivati manual proxy din acestea.

- daca apoi intentionati sa folositi serviciul dintr-o locatie unde nu este necesar proxy rulati aplicatia "Remove Proxy" din All Programs>RoTunneling VPN>Remove Proxy iar setarile proxy vor fi dezactivate, pentru a le activa din nou va trebui sa urmati punctul anterior.

- alegeti alt server sau port de conectare din client, este posibil ca ISP-ul dvs. sa fi blocat acel port/server.

- exista posibilitatea ca anumite programe de tip firewall/antivirus sa interfereze cu clientul RoTunneling, in cazul in care aveti probleme de conectare insotite de alerte de la antivirus/firewall, optiti orice program de acest gen si incercati sa va conectati, daca se dovedeste a fi aceasta problema, va rugam dezinstalati programele actuale si folositi altele, ce permit conectarea la RoTunneling VPN.

 

Doresc sa schimb abonamentul, cum procedez?

Pentru a schimba abonamentul, va rugam trimiteti un mail la suport inainte de a achita luna urmatoare, unde specificati ca doriti schimbare de abonament, mentionand numele de utilizator si noul abonament.

Daca doriti sa platiti pe un alt interval, in contul dvs. aveti optiune de plata pentru o luna, trei luni, si sase luni, alegeti optiunea dorita si plata se efectueaza astfel.

 

Cum pot plati?

Puteti plati prin: sms, online cu cardul, cash la automatele Zebra PayQiwi si transfer bancar.

Puteti plati prin: sms, online cu cardul, cash la automatele Zebra Pay si transfer bancar.

Demo procedura de plata la automate: https://www.mobilpay.ro/public/cash/demo/

Demo procedura de plata online cu cardul: https://www.mobilpay.ro/public/card/demo/

Demo procedura de plata prin transfer bancar: https://www.mobilpay.ro/public/transfer-bancar/demo/

 

Cum sa ma 'dezabonez'?

Serviciul este de tip PrePay, adica platiti pe urmatoarea perioada in care doriti sa beneficiati de el. In perioadele neachitate sunteti considerat 'dezabonat'.

 

Cum aleg pachetul cel mai avantajos?

Va recomandam ca in perioada de trial sa efectuati un test de viteza, iar in functie de asta puteti cere schimbarea de abonament pentru ca abonamentul sa fie astfel optimizat in raport cu viteza conexiunii dvs.

In cadrul conexiunilor VPN sunt multi factori ce influienteaza viteza, printre care peeringul cu serverele noastre si capacitatea procesorului dvs. De avceea venim in sprijinul dvs. si va punem la dispozitie servere in diferite orase cu peeringuri diferite, astfel ca dvs. sa puteti alege cea mai rapida conexiune. Totodata acesta este si scopul TRIAL-ului, ca dvs. sa testati serviciile si viteza greu de aproximat fiind foarte multi factori externi noua ce o influienteaza si in baza testarii sa puteti opta pentru o schimbare de abonament inainte de a achita.

 

Mi-am uitat userul sau parola!

Din motive de securitate si pentru protejarea datelor dvs. personale, nu avem o optiune publica de recuperare a parolei, astfel va rugam sa ne contactati pentru recuperarea contului.

 

Daca aceasta pagina nu v-a raspuns la toate intrebarile ne puteti contacta la datele ce urmeaza si vom fi bucurosi sa va raspundem la orice intrebari suplimentare:

Bogdan Torcescu:

Email: su[email protected]
 

Tags: intrebari frecvente vpn, romania vpn, rotunneling

Promoted items